Er der penge i online chatrådgivning for håndværkere?

Vi har de sidste par uger undersøgt lidt omkring det ” nye fænomen” indenfor rådgivning : Online chatrådgivning for håndværkere.

Ideen er opstået i USA hvor uddannede ingeniører efter sigende sidder klar på tasterne for at give gode råd og vejledning til de mange håndværkere der opererer i det store land.

Konceptet er simpelt og læner sig opad hospitalsvæsenets ideer om at have en bagvagt, eller en anden sagkyndig person, som kan agere hvis der er behov for en hurtig diagnose.

Det samme er tanken i den her form for rådgivning. Den er svær at holde gratis og burde også koste penge. Med god grund, da det er højtuddannede folk der skal sidde klar på tasterne.

Måden det fungerer på skulle være  simpel – det er en simpel abonnements service, som virksomheder betaler til på månedsbasis. De får adgang til en app og en unik website, hvor de kan stille deres spørgsmål og få svar kort tid efter.

Rådgiverne fraskriver sig ansvaret og lader det være op til den enkelte håndværker om de vil benytte sig af svarene. Og når man signer up til deres service giver man accept på, at virksomheden ikke kan holdes til anvar for noget.

Ideen er god nok, men også svær at implementere i Danmark. Det tror vi ihvertfald herinde. Men mon ikke det kommer på et tidspunkt.

Hvad synes du om online håndværker rådgivning?

Skriv et svar

Facebook