Kæmpe byggeprojekt til 3 mia.

På den gamle postgrund, lige ved havnen i København er mange firmaer i disse dage ved, at lægge tid, energi, og mental kapacitet ind i et meget stort domicil projekt.

Danske bank skal have bygget et domicil på en af Københavns dyreste adresser, og det tegner til at blive noget af en omgang. Smuk udsmykning, med unikke installationer er kendetegnet ved projektet, og på hjemmesiden som beskriver selve grunden er der mange smukke illustrationer der kan ses.

Se hjemmesiden omkring den gamle postgrund her. 

For de mange firmaer der er involveret i sådan et stort projekt, er det en planlægningsmæssig hårdknude af de store. Der er mange tråde og ender der skal mødes, og arkitekter ingeniører og mange andre faggrupper bliver med garanti bombarderet med spørgsmål i disse dage.

En ting er sikkert og det er, at det bliver stort og ekstravagant.

Som tidligere projektleder på større projekter ved jeg indgående hvor meget der kræves for at ikke at lade et projekt køre i de forkerte retninger.

Der er mange led i en proces, og især i denne projekterings og planlægningsfase er det vigtigt at de rette kræfter er med fra start. Det her domicil skal bygges på en adresse som hver dag er vidne til massiv trafikal belastning – og det alene er en faktor man som projektkoordinator er nødt til at tage med i betragtning.

Derudover kommer selve byggeprocessen, som også er en udfordring. Især da den involverer mange faggrupper, tekniske installationer, regulationer og lovkrav, og også en bygherre, som har sine egne rådgivere med om bord.

Vi vil følge projektet og løbende komme med vores indsigt og besyv på det. Det står nomeret til at skulle vare indtil 2023, så vi har tid nok til at søge mere info. Projekteringen lyder PT på et budget på 3 mia. kroner.

Skriv et svar

Facebook