Dygtig elektriker? Hvor finder man lige dem…

I de her tider hvor det lader til at der er et ret så stort økonomisk opsving igang, er der flere og flere der sætter huse og lejligheder i stand. Det kan man godt forstå, for det er på alle måder en god investering lige nu.

Men det skal gøres rigtigt, og det er ikke alle renovationsopgaver der bare er lige til at gå igang med. Tag nu eksempelvis EL entreprisen.

El arbejde er og bliver en kompliceret affære for en ikke-fagmand. Bevares, man kan læse sig til meget, men det betyder på ingen måde at du er klædt på til, at gå igang med at skifte gruppetavler, stikkontakter eller meget andet. Der er faktisk nok ret mange ting du ikke forstår omkring EL.

Heldigvis findes der er en offentlig instans der hedder sikkerhedsstyrelsen, som har nogle udmærkede guides online. Dem kan du se her: EL GUIDES. 

Sikkerhedsstyrelsen er den instans i Danmark, der sørger for at varetage de sikkerhedsmæssige interesser for forbrugerne. En af deres fornemmeste opgaver er bla. at fortælle dig hvad du må, og ikke må selv. Derfor har de også lavet denne information til dig der gerne vil lave el arbejde selv.

De har også et register på siden, hvor du kan slå din lokale el fagmand op, og kontrollere om han eller hun reelt set arbejder under en gældende dansk autorisation. Får du lavet el arbejde af en uautoriseret, kan det i værste fald ende meget galt, og være en sikkerhedsmæssig katastrofe. Derfor anbefaler vi her på garantbyg, at du altid lige kører din udvalgte håndværker igennem SIK registeret og sikrer dig bedst muligt som forbruger.

Her på kontoret havde vi for nyligt fornøjelsen af at skulle have renoveret en del af vores EL installation. Da vi alle kommer fra byggebranchen kendte vi hver især elektrikere der kunne hjælpe, men på et eller andet niveau, havde vi alle lyst til at give en ny installationsvirksomhed chancen for at lave et fornuftigt stykke arbejde hos os. Valget faldt på en virksomhed der havde rigtigt gode anmeldelser, og som udadtil udstrålede kvalitet og faglig stolthed.

Vi har et af vores kontorer på østerbro, så derfor skulle den dygtige og pålidelige elektriker kende til østerbro området også. Valget faldt på JDB-Elteknik, som opererer i og omkring København. Deres hjemmeside var virkelig flot og veludviklet. Den var hurtig, og så havde de en del af deres anmeldelser online på deres side. Samtidig havde de også styr på deres sociale medier hvor man også kunne læse om dem og de ting de kunne.

Udover vores renovation, så skulle vi også have kigget på et dørtelefon anlæg og da virksomheden skiltede med at være ekperter i netop dørtelefon og installationer af samme, så var vi ikke i tvivl.

Vi har ikke fortrudt et sekund, og er super glade for det arbejde som der er lavet for os. Det er ikke sidste gang og vi vil på det kraftigste anbefale dig, at bruge JDB-Elteknik til dine installationer.

Indlægget her handler altså om, hvad du må, kan og skal gøre som forbruger der er ved at sætte hus eller lejlighed i stand. Og for lige at opsummere, så er det altså en rigtig god ide, at lade fagmænd gøre det de er gode til og lade være med at tage chancer selv. Især på de tekniske installationer. Det kan i værste fald ende med at blive en bekostelig affære eller måske endda være sikkerhedsmæssigt farligt.

Du kan finde elektrikeren her:

JDB El-teknik H. C. Ørsteds Vej 50C 1879 Frederiksberg C. Tlf. 53 58 28 01

Skriv et svar

Facebook